Vanaf juni 2018 gaat X-acta verder onder een nieuwe benaming: Tellent.  Een naam die klinkt als een klok en zegt waar het kantoor voor staat:  Mensen met Talent voor ondernemers met Talent.

Waarom deze naamswijziging? Een kantoor uit Brussel vond dat de naam X-acta teveel leek op haar naam en had blijkbaar gehoord van de goede 'naam en faam' van X-acta. Zij eisten de aanpassing van de naam X-acta en vermits zij reeds langer bestonden, kon ik niet anders dan daaraan tegemoet te komen.

Het had wat voeten in de aarde... Het verzinnen van een nieuwe naam is moeilijker dan het lijkt... "Dat doe ik wel even" heeft lang in mijn hoofd gespookt, maar niets is minder waar.

Zeker als je de lat hoog legt, en je aan zoveel mogelijk eisen wil voldoen. De naam moet de waarden van het kantoor zoveel mogelijk uitdragen, de domeinnaam moet nog beschikbaar zijn, er mogen nog geen vennootschappen  bestaan met deze naam, enz...

Maar opeens klikt het, de naam ligt op het puntje van je tong, je stuurt hem eens door naar een aantal mensen en die vinden het goed. Dan ben je vertrokken, maar nog ben je er niet.

Een nieuwe naam betekent ook een nieuw logo. Gelukkig wist ik:  'boekhouder, blijf bij je leest' en nog gelukkiger waren we met de hulp van David, de creatieve geest van dienst om ideeën te lanceren, ideeën een roemloos einde te zien krijgen, maar stilaan een idee een vorm doen krijgen. Zoals ik zei tegen David: "de file met een nieuw logo openen, is als een cadeau uitpakken... reuzeleuk'

Bij deze.  Ik hoop dat jullie de naam en het logo even dynamisch vinden als ik zelf en de mensen rondom mij.

Je mag het me altijd laten weten!

Olivier

BIBF erkenning

Tellent BV is BIBF erkend onder nr 70471712

Olivier Van Damme is BIBF erkend onder nr 30288450

Algemene en factuurvoorwaarden + Privacyverklaring

Klik hier voor de algemene en factuurvoorwaarden.

Klik hier voor de Privacyverklaring

Contact Us

Kantoor: Kemzekedorp 34, B-9190 Kemzeke (Stekene) 
Telefoon: +32 (0)479 08 85 85 
E-Mail: Olivier.vandamme@tellent.be
Web: http://tellent.be